Kundeservice

Frakt og leveringstid

FRI FRAKT!


Bilder du har bestilt blir sendt ut så fort vi kan, normalt i løpet av noen dager (bortsett fra i ferier o.l., i så fall prøver vi å opplyse om dette).

Litografier blir hovedsaklig sendt som Norgespakke. Malerier sendes/fraktes etter avtale.

Norgespakken er sporbar og gjelder for pakker opptil 35 kilo. Posten opplyser om en leveringstiden på én til tre virkedager, men på enkelte strekninger opptil fem. Leveringstiden deres er veiledende. Noen bilder sendes fra Olafs galleri på Svalbard. Da må det påregnes noen ekstra dager i frakt. Dette gir vi da beskjed om.

Ordrebekreftelse og betaling
Ved bestilling får du en ordrebekreftelse fra oss på e-post. Betaling skjer via Klarna, Vipps eller Pay Pal. Du vil motta en kvittering på kjøpet. Når bestillingen din er sendt vil du få en ny e-post fra oss, evt. med sporingsnummer.

Hvis noe går galt
Hvis du skulle være misfornøyd med noe i forbindelse med din bestilling, gi oss beskjed på post@storoe.no så ordner vi det. 

 

 

Kunstavgift og Mva

Kunstavgift

All kunst over kr 2000,- pr verk har et påslag på 5% kunstavgift.

Bildende Kunstneres hjelpefond(BHK) ble opprettet av Stortinget i forbindelse med lov om kunstavgift i 1948. BHK skal i følge loven kreve inn 5% av all offentlig omsetning av originale kunstverk i Norge med salgspris over 2000 kr. pr verk, samt de innkrevde midler.

Avgiftsmidlene går i sin helhet til fondet, som tilbakefører pengene til ny produksjon av kunst gjennom tilskudd og stipend til kunstnere i Norge. For definisjon av avgiftsbelagt kunst, se lov om kunstavgift.

Mva

Det er i loven gjort unntak for merverdiavgift ved kunstnerens egen omsetning av kunst.

Lov om merverdiavgift §3-7 (4):-

"Opphavsmannens omsetning av egne kunstverk og opphavsrett til egne litterære og kunstneriske verk er unntatt fra loven. Det samme gjelder slik omsetning ved mellommann i opphavsmannens navn."

 

Enda mer
Hvis du trenger mer informasjon så finner du det under Frakt, Kjøpsbetingelser og Sikkerhet og personvern